Subtropisch zwembad & wellness

Zwembaden en wellness in Oost-Groningen

Zwembaden en wellness van Oost-Groningen en omgeving rondom Villapark Weddermeer. Ontdek deze uitstapjes en activiteiten in Oost-Groningen tijdens uw verblijf in ons park.

Thermen Bad Nieuwenschans

Thermen Bad Nieuwenschans is het meest complete kuur- en wellnessresort dat zich onderscheidt door de unieke combinatie van het mineraalrijke en heilzame Thermaalbad (36 graden), de verschillende saunafaciliteiten, de rust en weldaad van het rustpaviljoen, ontspannende, ontstressende en/of verzorgende behandelingen en het sfeervolle Thermen Bad Nieuwenschans.

Adres & contactgegevens

Weg Naar De Bron 3,
9693 GA Bad Nieuweschans
Telefoon: 0597 527 777

Afstand: 21,8 km |   20 minuten

Subtropisch zwembad Tropiqua

In een exotische omgeving met watertemperaturen van 30 graden en sfeervolle mediterrane onderwaterverlichting, waan je je in de tropen. Het zijn niet alleen de 60 meter lange glijbaan, of de SpeedFire glijbaan die in het oog springen. Ook de wildwaterkreek met stroomversnellingen, waterkanon, whirlpools, waterpaddenstoel, massagestralen en het uitzwembad zijn een garantie voor een plezierige dag voor het hele gezin

Adres & contactgegevens

Jan Salwaweg 2,
9641 LN Veendam
Telefoon: 0598 652 300

Afstand: 19,8 km |   23 minuten

De Bonte Wever

Maar naast het golfslagbad, de wildwaterkreek en de glijbaan, valt er nog veel meer te beleven. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. Breng een bezoek aan de nieuwe sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning. En dat alles voor één vast tarief.

Adres & contactgegevens

Stadsbroek 17,
9405 BK Assen
Telefoon: 0592-356 000
Afstand: 47,8 km |   39 minuten