Hoogtepunten omgeving

Activiteiten Oost-Groningen

Hoogtepunten van Oost-Groningen en omgeving rondom Villapark Weddermeer. Ontdek deze uitstapjes en activiteiten in Oost-Groningen tijdens uw verblijf in ons park.

Kanoën

Verken de omgeving eens niet wandelend of per fiets maar huur een kano! Peddel alleen of samen en geniet.

 

Stal Westerwolde

Het leukste uitje van Groningen!

Bij Stal Westerwolde kan je terecht voor het huren van verschillende elektrische voertuigen zoals E-Choppers, FATbikes, loopbandfietsen en elektrische kickbikes.

Daarnaast worden er allerlei spelactiviteiten aangeboden. Dit alles is te combineren met te gekke arrangementen. Voor jong en oud een onvergetelijk dagje uit in het prachtige Westerwolde!

Meer info?

www.stalwesterwolde.nl

 

 

Dinopark Tennaxx

Vlak bij het park bevindt zich een mooi landgoed met dino’s, arboretum en prachtige natuur. Beleef spannende avonturen voor zowel jong als oud.

Vesting Bourtange

Kijk rond in deze vestingstad en waan je terug in de tijd. Diverse weekenden in het jaar worden er grote activiteiten en leuke markten georganiseerd. Tijdens het seizoen kun je elke zondag om 15.00 uur kijken naar een demonstratie kanonschieten.

Dagje Groningen

Ga gezellig een dagje shoppen in de stad Groningen. Primark, H&M en nog veel meer topmerken hebben zich gevestigd in de binnenstad. Drink een drankje op de Grote Markt, bezoek het Groninger Museum of loop over de markt. Toch wat avontuurlijker? Beklim dan eens de Martinitoren.

Duitsland

Voor je het weet ben je de grens over. Shop de mooiste schoenen in Aschendörf, wandel in centrum van Papenburg of plan een bezoek aan Meyer werft. Een grotere stad bezoeken? Rij dan eens naar het centrum van Leer.

Thermen

Toe aan een dagje ontspanning? Geen probleem! Op 20 minuten rijden zit het meest complete kuur-en wellnessresort Thermen Bad Nieuwenschans. Zwem in het Thermaalbad, ontspan in de verschillende sauna’s of boek één van de massage arrangementen.

Voor de kinderen:

Ballorig Hoogezand

Bij Ballorig Hoogezand is zoveel leuks te doen! klimmen klauteren, springen of glij van een coole glijbaan. Ook om de kleintjes is gedacht met een speciaal peutergedeelte.

Drouwenerzand Attractiepark

Met een all-in prijs kun je de hele dag in allerlei attracties en onbeperkt eten/drinken. Bepaalde weekenden is het park helemaal in de sfeer van een leuk thema. Denk aan Halloween.

Wildlands Adventure Zoo

Een geheel nieuw dierenpark waar ontzettend veel te beleven valt. Maak eens een ritje in de savanne bus, wandel langs de mooie dieren en kijk je ogen uit in het tropisch oerwoud.