Informatie over het park

Villapark Weddermeer

Villapark Weddermeer is gelegen in het prachtige Westerwolde, vlakbij de Duitse grens. Het park is de perfecte vakantiebestemming voor vis- en natuurliefhebbers. Met een vlonder aan het visrijke water, de vele fiets- en wandelroutes en zandstrand bij het recreatiemeer is de basis voor een mooie vakantie al gelegd.

Er staan ruim 100 villa’s op ons vakantiepark. Alle villa’s hebben een terras met tuin waar je volop kunt genieten van de natuur. Door het vele groen om je heen kom je al snel tot rust. In het midden van het park staat een speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken. Ook is er een volleybalveld aanwezig en een tennisbaan.

Van April t/m Oktober zijn er fietsen en kano’s beschikbaar om te huren zo kan je de omgeving op een actieve manier te verkennen. Goed om te weten: Ook voor de kinderen zijn er kinderfietsen aanwezig!

Liever een dagje zwemmen? Dat kan! Bij het hoofdgebouw is een zwembad aanwezig, voor parkgasten is het zwembad gratis. (Let op! In het laagseizoen zijn er beperkte openingstijden i.v.m. zwemles). Liever in de buitenlucht zwemmen? bij het Weddermeer bevind zich een recreatiestrand waar je vrij kunt zwemmen. Naast het recreatiestrand bevind zich Brasserie Weddermeerhoeve waar je ook terecht kunt voor een hapje of drankje.

Bij het hoofdgebouw van Villapark Weddermeer bevind zich Restaurant Paviljoen, hier kunt u ook terecht voor een hapje of drankje. In het hoofdgebouw bevind zich ook de receptie, de wasserette en de minisupermarkt.

villapark weddermeer TERRAS