Weddermeerhoeve

Een gezellige avond uit zonder de auto te hoeven pakken? Dat kan! Gelegen aan het prachtige Weddermeer ligt Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve. In de nostalgische boerderij, op een paar honderd meter van Villapark Weddermeer, kun je terecht voor een drankje, à la carte diner of brunch-buffet. Ook is het restaurant geschikt voor allerlei gelegenheden zoals en bruiloft, receptie, viering van een jubileum of voor het houden van een vergadering.

Westerwolde, een omgeving die iedereen verbaasd. Dit geldt zeker wanneer je via de oprijlaan of binnendoor vanaf het park naar het restaurant gaat. Om je heen zie je een zandstrand, een bosrijk gebied en natuurlijk het recreatiemeer. Op de looproute zit de dierenwijde, waar een paar mooie herten en enkele kippen rondscharrelen én als je goed kijkt zie je zelfs konijnen los lopen. En dan hebben we het nog niet over de vele vogelsoorten die in het natuurgebied aanwezig zijn. De natuur en rust zorgen voor een ontspannen tijd bij de Weddermeerhoeve.

restaurant weddermeerhoeve

Sfeervol uit eten bij de Weddermeerhoeve

De Weddermeerhoeve beschikt over sfeervolle ruimtes waar je kunt dineren of gebruik kunt maken van brunch/buffetten. Een ruime opstelling en mooi ingedekte tafels zorgen voor een gezellige avond uit. Aan de voorkant van het restaurant zit het in de stijl van een huiskamer ingerichte “Veurhoes”, dit gedeelte is geschikt voor party’s vanaf 15 personen waar je o.a. kan genieten van een exclusief diner, high tea of buffet.

Het restaurant heeft een uitgebreide à la carte menukaart. Ieder seizoen wordt het menu aangepast op de heerlijkste seizoensgebonden groente- en vleesgerechten. Voor iedere gerecht kan een medewerker van het restaurant helpen met het kiezen van een bijpassend drankje. Tevens is er keuze uit een aantal vegetarische gerechten en voor de kinderen een kindermenu.

restaurant weddermeerhoeve

Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten te zitten; aan de zijkant van het restaurant bevindt zich een terras en aan het Weddermeer staat een ruim waterterras. Je hebt volledig zicht op het recreatiemeer, de zandstranden en het bosrijke natuurgebied.

Iedere zondag kun je terecht voor een uitgebreide brunch. Deze brunch begint om 11.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Twee soorten soep, harde en zachte broodjes, salades, rauwkost, vissoorten en zoet en hartig beleg. Een ruim assortiment aan warme gerecht en niet te vergeten de desserts! De gerechten zijn gevarieerd en seizoensgebonden. Bepaalde periodes in het jaar zijn er thema brunches.

Op zaterdagavond en zondagavond is er het familiebuffet. Gezellig met elkaar een avondje uit eten van een veelzijdig buffet die met liefde bereid wordt. Overheerlijke warme en koude gerechten en voor de kinderen diverse gerechten en desserts. Op zaterdag start het buffet om 18.30 uur en op zondag vanaf 17.00 uur.
Bekijk de website van Weddermeerhoeve

restaurant weddermeerhoeve

Cadeau-idee

Verras je medevakantievierders eens met een cheque van Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve. Een cheque is altijd leuk om te krijgen. Je kan kiezen uit een dinercheque met een zelf te bepalen bedrag óf een brunch/buffet cheque.

Bekijk ook de pagina van het restaurant Weddermeerhoeve