Faciliteiten

Faciliteiten op het park

Tennisbaan

Naast het hoofdgebouw is de tennisbaan te vinden. Tennisrackets zijn tegen betaling te huur bij de receptie.

Wasserette

Tijdens de openingstijden van de receptie is de wasserette geopend om je was te wassen en te drogen. Een waspakket is verkrijgbaar bij de receptie. Deze bevat een waspod, wasmuntje en een droogmuntje.

villapark weddermeer WASSERETTE

Recreatiestrand

Bij het park bevind zich recreatiestrand Weddermeer. Hier kunt u vrij zwemmen. Zwemmen is echter wel op eigen risico.

 

Karpervissen

Wilt u tijdens uw verblijf vissen op het Weddermeer? Dat kan! Vanaf april t/m oktober kunt u een vissttek boeken. Parkgasten krijgen 50% korting op de visplek* 

Indien u niet bij ons op het park verblijft kunt u ook een visstek reserveren.

Alle vissteken zij te reserveren met of zonder vollpension. Vollpension houdt in: Inclusief ontbijt, lunch en diner. Het eten word gebracht door een van onze collega’s naar de visstek.

*korting word alleen verrekend indien je in dezelfde periode bij ons op het park verblijft. 

Goed om te weten: Auto’s zijn niet toegestaan bij de visstekken. U word altijd gebracht met de golfkar en eventueel een aanhanger.

Dit geldt zowel voor aankomst als vertrek. 

Zwembad

Bij het hoofdgebouw bevind zich het binnenzwembad. Voor onze parkgasten is dit zwembad gratis, voor externe gasten geldt een toeslag.

Let op! In het laagseizoen zijn er aangepaste openingstijden van het zwembad.

  

Fiets en kanoverhuur

Vanaf april t/m oktober zijn er fietsen en kano’s beschikbaar om te huren. Hiervoor kunt u het beste een dag van te voren reserveren bij de receptie. Ook zijn de prijzen van de fiets en kanoverhuur te vinden bij de receptie.

We hebben verschillende fietsmodellen beschikbaar:

-Tourfiets

-Elektrische fiets

-Kinderfiets

 

Kanoverhuur:

-Canadees (geschikt voor 3 personen).

-Kano (geschikt voor 1 persoon).

    

Restaurant

Restaurant Paviljoen is van vrijdag t/m maandag geopend voor lunch en diner. Op andere dagen is het restaurant gesloten. Restaurant Paviljoen is te vinden bij het hoofdgebouw.

Het restaurant bevat een mooi terras waar je heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje.

    villapark weddermeer TERRAS

Brasserie Weddermeerhoeve bevind zich aan de andere zijde van het park. Dit is een al la carte Restaurant. Hier kunt u ook terecht voor lunch en diner.

Recreatieteam

Vanaf juli tot september is er een recreatieteam aanwezig. Het recreatieteam bedenk een leuk divers programma voor kinderen t/m 12 jaar. Voor iedere programma rijdt het recreatieteam het park over met een treintje om de kinderen bij het huisje op te halen. Aan het einde van het programma worden alle kinderen weer bij het huisje afgezet. De recreatietrein is te herkennen aan het vrolijke muziek die luidt word gespeeld.

*Alleen kinderen t/m 12 jaar zijn toegestaan in de recreatietrein.

 

Broodjes service

Vanaf april t/m oktober is er een broodjesservice aanwezig op het park. Via de broodbestellijst kun je broodjes bestellen. Deze kan je betalen bij de receptie en dan de volgende dag liggen er verse broodjes klaar voor pick-up.

Let op! uiterlijk tot 17:00 kan je broodjes bestellen voor de volgende ochtend. In het laagseizoen is er geen broodjesservice aanwezig.

Visassortiment

Tijdens het visseizoen (april t/m oktober) hebben we een breed assortiment aan visspullen te koop. Ook hebben we levend aas beschikbaar zoals maden.