Weddermeerhoeve

Een gezellige avond uit zonder de auto te hoeven pakken ?? Dat kan! Gelegen aan het prachtige Weddermeer, ligt Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve. In de nostalgische boerderij, op een paar honderd meter van Villapark Weddermeer kun je terecht voor een drankje, à la carte diner en brunch/buffet. Ook is het restaurant geschikt voor allerlei gelegenheden als huwelijk, receptie, jubilea of vergadering.

Westerwolde, een omgeving die iedereen verbaasd. Dit geldt zeker wanneer je via de oprijlaan of binnendoor vanaf het park naar het restaurant gaat. Om je heen zie je een zandstrand, een bosrijk gebied en natuurlijk het recreatiemeer. Op de looproute zit de dierenwijde, waar een paar mooie herten, enkele kippen rondscharrelen én als je goed kijkt zie je zelfs konijnen los lopen. Nog maar niet te spreken over de vele vogelsoorten die in het natuurgebied aanwezig zijn. De natuur en rust zorgen voor een ontspannend tijd bij de Weddermeerhoeve.

restaurant weddermeerhoeve

Sfeervol uiteten bij de Weddermeerhoeve

De Weddermeerhoeve beschikt over een sfeervolle ruimtes waar je kan dineren of gebruik maken van brunch/buffetten. Een ruime opstelling en mooi ingedekte tafels zorgen voor een gezellige avond uit. Aan de voorkant van het restaurant zit het, in huiskamer ingerichte “Veurhoes”, dit gedeelte is geschikt voor party’s vanaf 15 personen waar je o.a. kan genieten van een exclusief diner, high tea of buffet.

Het restaurant heeft een uitgebreide à la carte menukaart. Ieder seizoen wordt het menu aangepast op de heerlijkste seizoensgebonden groente- en vleesgerechten. Voor iedere gerecht kan een medewerker van het restaurant helpen met het kiezen van een bijpassende drankje. Tevens is er keuze uit een aantal vegetarische gerechten en voor de kinderen een kindermenu.

restaurant weddermeerhoeve

Bij mooi weer kun je buiten zitten, aan de zijkant van het restaurant staan een diverse tafels. Aan het Weddermeer staat een ruim waterterras. Je hebt volledig zicht op het recreatiemeer, de zandstranden en het bosrijke natuurgebied.

Iedere zondag kun je terecht voor een uitgebreide brunch. Het begint om 11.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Twee soorten soep, harde- en zachte broodjes, salades, rauwkost, vissoorten en zoet- en hartig beleg. Een ruim assortiment aan warme gerecht en niet te vergeten de desserts! De gerechten zijn variërend en sommige seizoensgebonden. Bepaalde periodes in het jaar zijn er thema brunches.

Op zaterdagavond en zondagavond is er familiebuffet. Gezellig met elkaar een avondje eten van een veelzijdig buffet die met liefde voorbereid wordt. Overheerlijke warme- en koude gerechten, voor de kinderen diverse gerechten en desserts. op zaterdag start het buffet om 18.30 uur en op zondag vanaf 17.00 uur
Bekijk de website van Weddermeerhoeve

restaurant weddermeerhoeve

Cheque

Verras je medevakantievierders eens met een cheque van Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve. Een cheque is altijd leuk om te krijgen. Je kan kiezen uit een dinercheque met een zelf te bepalen bedrag óf een brunch/buffet cheque.

Bekijk ook de pagina van het restaurant Weddermeerhoeve