Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Villapark Weddermeer houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft.
Ons park blijft open onder de reeds opgestelde strikte gezondheidsnormen. Onze villa’s zijn toegankelijk voor gebruik. De horecafaciliteiten op het park zijn geopend, bij het inchecken ontvangt u de openingstijden. Het zwembad is ook open voor gebruik.

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken door kan gaan. Heeft u een vakantie geboekt op ons Villapark en besluit u deze te verzetten? Neem dan contact met ons op telefonisch of via de email en houdt uw boekingsnummer en nieuwe voorkeursdatum bij de hand.
Heeft u van ons een voucher ontvangen omdat u vanwege het coronavirus niet kon komen naar ons park, dan kunt u ook het beste telefonisch contact opnemen voor het maken van een nieuwe reservering.

Wilt u uw vakantie annuleren? Aan annuleren zijn de gebruikelijke annuleringskosten verbonden. Check de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Villapark Weddermeer volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus op de voet. Indien de situatie dit vereist, zullen wij onze procedures waar nodig aanpassen en aanscherpen. In ons park hanteren we strikte gezondheidsnormen in overeenstemming met de geldende voorschriften.

Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen tel: 0597 – 56 15 76. Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan u van ons gewend bent. Het is mogelijk om uw vraag te stellen per mail naar receptie@villapark-weddermeer.nl